Over ons

 

Na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan op het gebied van promotion en merchandising zijn we onze eigen weg ingeslagen om onze eigen producten en diensten aan te bieden op de markt. Dankzij onze samenwerkingen met een aantal gerenommeerde fabrikanten uit Europa en Azië kunnen we u assisteren als gaat om merchandising producten zoals vlaggen, parasols, disposables, stoepborden, dienbladen en tin producten. We werken als agent voor een aantal fabrikanten en zijn de ideale partner als het gaat om een perfect service niveau. Onze kracht ligt in het bemiddelen en organiseren! Wij brengen u als klant, direct naar de fabrikant om hier de beste prijzen en condities te halen. Wij hebben de kennis over de artikelen en de producten, spreken plaatselijk de taal en kennen de mentaliteit en manier van werken. Ons streven is om binnen 24 uur al uw aanvragen te beantwoorden met een passende offerte per email. Plaatsen uw bestelling direct door aan de fabrikant en volgen deze op totdat de spullen bij u geleverd worden. In de meeste gevallen organiseren wij ook het transport en de formaliteiten er omheen, zodat u als klant alleen nog maar hoeft te genieten van uw producten en onze diensten!

Daarnaast werken we als importeur van een aantal zeer simpele, maar vooral efficiënte concepten en producten. Ook hierbij geld dat we kwalitatief perfecte producten voor de juiste prijs en condities aanbieden.

Kortom! Wij proberen u 100% tevreden te stellen! Wilt u ervaren hoe, neemt u dan alstublieft contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij adviseren en helpen u graag!